Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز از اراک، علی اکبر کریمی ظهر امروز در کارگروه کاهش آلودگی هوا با اشاره به کاهش آلودگی هوای شهر اراک اظهار داشت: موضوع آلودگی اراک و مسائل و مشکلات ناشی از آن یک درد تاریخی است که در این شهر ایجاد شده و نفس‌های مردم را به شماره انداخته است.

وی افزود: همواره یکی از مطالعات جدی و اساسی مردم تلاش برای برطرف کردن و کاهش آلودگی هوای شهر اراک است و این خواسته، خواسته زیادی نیست که مردم بتوانند از یک هوای سالم و پاک برخوردار باشند زیرا تنفس نیاز اساسی و خواسته به‌حق مردم اراک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در سال‌های گذشته در برنامه سوم و چهارم توسعه تلاش‌های بسیاری انجام شد اما متاسفانه  نام اراک در کنار ۷ شهر آلوده درج شد.

کریمی بیان کرد: اراک به واسطه جمعیت کم نه تنها دارای مترو نیست بلکه هیچ اعتباری مشخصی در زمینه برطرف کردن آلودگی هوای این شهر پیش‌بینی نشده و تنها اقدام کاهش آلودگی هوای اراک در سال ۸۷ بود که ۱۰ سال گذشته و ۳۰ درصد وام از لحاظ اعتباری اجرایی نشده است.

وی ادامه داد: باید تلاش کنیم اعتبار ویژه‌ای برای تقویت حمل و نقل عمومی ایجاد شود تا جبران خسارت سال‌های عقب ماندگی شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در زمینه پایش آلودگی، ایستگاه‌های سنجش آلودگی نصب شده اما تنها ۵ فاکتور را پایش می‌کنند و فاکتور‌های دیگر سنجش نمی‌شود که لازم است این ایستگاه‌ها تقویت و به روزرسانی شوند.

کریمی خاطرنشان کرد: در زمینه ایرالکو و بدعهدی‌هایی که داشته و دارد باید تصمیم عاجل گرفته شود و ایرالکو باید در ایجاد فضای سبز و عوارض آلایندگی این کشور در بخش محیط زیست اراک هزینه کند نه اینکه سود‌های بسیاری در مجامع این واحد صنعتی تقسیم شود.

وی اضافه کرد: دره گردو و سده ظرفیت‌‎های خوبی برای توسعه ایجاد و حفظ و ایجاد فضای سبز دارند و توسعه فضای سبز در شهر اراک امری ضروری است که باید مورد توجه ویزه قرار گیرد.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حفظ و احیای تالاب میقان بسیار اهمیت دارد و در زمینه حمل و نقل درون شهری اقدام خوبی در زمینه تولید خودرو‌های برقی در کشور ایجاد شده که ما باید تلاش کنیم اراک را به عنوان محل استقرار خودرو‌های برقی در کشور مطرح کنیم و به طور قطع در سال‌های نه چندان دور شاهد از رده خارج شدن خودرو‌های فرسوده هستیم.

کریمی بیان کرد: تاکید در زمینه وضعیت نابسامان عوارض آلایندگی دارم که به هر حال مصوبه‌ای که قانون در ماده ۱۲۳ برنامه پنجم وجود داشت اشاره شد و زمانی که آلایندگی از استاندارد در یک شهرستان فراتر رود یک کمیسیونی متشکل از تعدادی دستگاه‌ها باید تشکیل شود و این مسئله را تعیین تکلیف کنند.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۹۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز جمعه هفتم اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت

سنجش کیفیت هوا، امروز (جمعه) با قرار گرفتن روی شاخص ۹۶ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوای اصفهان امروز _جمعه، هفتم اردیبهشت_ در ساعت منتهی به ۱۱:۰۰ صبح با قرار گرفتن روی شاخص ۹۶ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط‌زیست منطقه اصفهان، دستگاه سنجش کیفیت هوا در ایستگاه احمدآباد با شاخص ۱۱۲ ناسالم (نارنجی)، پروین با شاخص ۹۷ و خرازی با شاخص ۸۴ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

امروز همچنین بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط‌زیست منطقه اصفهان، ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا متعلق به شهرداری اصفهان انقلاب با شاخص ۱۴۵، رهنان با شاخص ۱۰۱، زینبیه با شاخص ۱۱۸، کاوه با شاخص ۱۰۲ ناسالم (نارنجی)، خیابان ۲۵ آبان با شاخص ۷۸، پارک زمزم با شاخص ۹۱، دانشگاه صنعتی با شاخص ۷۹، سپاهان‌شهر با شاخص ۸۳، فرشادی با شاخص ۸۵، فیض با شاخص ۸۲، کردآباد با شاخص ۸۶، میرزاطاهر با شاخص ۱۰۰، ولدان با شاخص ۹۱ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

در حال حاضر تنها ایستگاه‌های فعال در زمینه نشانگر شاخص کیفیت هوا در استان اصفهان به‌جز شهر اصفهان، ایستگاه‌های زرین‌شهر، قهجاورستان، سجزی، کاشان، خمینی‌شهر، نجف‌آباد، مبارکه و شاهین‌شهر است که شاخص کیفی هوا قهجاورستان با شاخص ۱۲۷، کاشان با شاخص ۱۳۱ ناسالم (نارنجی)، زرین‌شهر با شاخص ۶۱، مبارکه با شاخص ۵۴، سجزی با شاخص ۶۲ و خمینی‌شهر با شاخص ۸۲ هوای سالم (زرد)، شاهین‌شهر با شاخص ۲۳ و نجف‌آباد با شاخص ۴۸ در وضعیت پاک (سبز) قرار دارد. ایستگاه‌های استانداری اصفهان، رودکی، جی، میثاق، خواجو، باغ غدیر و شهر دولت‌آباد فعال نیست.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

شاخص کیفی هوا (Air Quality Index) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا همچون مونوکسید کربن، دی‌اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن‌دار، ازن و ذرات معلق (ذرات کوچک‌تر از ۱۰ میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرومتر) را که حدود مجاز متفاوت با واحدهای مختلف دارد، به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.

کد خبر 748050

دیگر خبرها

  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم
  • هوای تبریز ناسالم برای گروه‌های حساس
  • هوای ۲ شهر خوزستان در وضعیت نارنجی آلودگی
  • پایداری هوای قابل قبول در پایتخت
  • رکورد «روزهای خطرناکِ آلودگی هوا» در ۲۵ سال اخیر در آمریکا
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز شنبه هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳ | هوا در این منطقه شرقی تهران پاک است
  • اصفهان در دو منطقه درمدار قرمز آلودگی
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز جمعه هفتم اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • غبار روی کوه های تهران مه است یا آلودگی هوا؟ | فقط این منطقه غربی تهران هوای پاک دارد
  • هوای پایتخت در مرز آلودگی ؛ وضعیت کیفیت هوای شهرستان‌های استان تهران + عکس